Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Zaposlenje


Želite li se pridružiti Eurocom timu?

Ukoliko trenutno nije otvoren natječaj koji odgovara Vašem profilu, ali želite se prijaviti za posao kod nas, možete poslati opću prijavu.

 

Opća prijava

Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku (Zagreb), s podružnicama u Osijeku, Rijeci i Splitu pokrivamo sva područja Hrvatske. Ukoliko svoj interes vidite u braši kojom se bavimo te smatrate da svojim vještinama možete doprinijeti rastu tvrtke pozivamo Vas da se prijavite putem opće prijave. Opću prijavu možete poslati na email adresu:

eurocom@eurocom.hr

 

Zaštita podataka

Zaštita Vaših osobnih podataka i poštivanje važećih propisa o zaštiti osobnih podataka vrlo su nam važni.
 
Spremanjem Vašeg životopisa u bazu kandidata, zaposlenici Eurocom d.o.o., koji su uključeni u proces zapošljavanja, imaju pristup podacima koje ste sami naveli u Vašem životopisu (osobni podaci o kandidatu). Vaši osobni podaci su u tom slučaju na raspolaganju su uprava na temelju članka 6. stavka 1. točke a) Opće uredbe o zaštiti podataka i članka 9. stavka 2. točke a) Opće uredbe o zaštiti podataka.
 
U skladu s važećim zakonom, slanjem opće prijave dajete suglasnost za čuvanje Vaših podataka na rok od godinu dana. Istekom tog roka Vaši će podaci biti obrisani.
 

Vaša prava:

Prema članku 15. stavku 1. Opće uredbe o zaštiti podataka imate pravo na zahtjev i bez naknade dobiti informacije o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Osim toga, u skladu sa zakonskim okvirima, imate pravo na ispravak (članak 16. Opće uredbe o zaštiti podataka), brisanje (članak 17. Opće uredbe o zaštiti podataka) ili ograničenje (članak 18. Opće uredbe o zaštiti podataka) obrade Vaših osobnih podataka.
 
Ako ste podatke koji se obrađuju sami stavili na raspolaganje, imate pravo na prijenos podataka prema članku 20. Opće uredbe o zaštiti podataka. Ako se obrada podataka temelji na suglasnosti prema članku 6. stavku 2. točki a) ili članku 9. stavku 2. točki a) Opće uredbe o zaštiti podataka, možete u bilo kojem trenutku povući suglasnost za buduću obradu, a da to ne utječe na zakonitost obrade prije nego što je suglasnost povučena.
 
Slanjem opće prijave izjavljujete da ste suglasni da Eurocom d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke u maksimalnom trajanju od jedne godine. Ova je izjava dobrovoljna te se može u bilo kojem trenutku povući za buduću obradu osobnih podataka. Izjava se odnosi i na Vaše osobne podatke koji spadaju u posebnu kategoriju osobnih podataka (sukladno članku 9. stavku 1. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka).
 
U gore navedenim slučajevima, kod otvorenih pitanja ili prigovora, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka pisanim putem ili e-mailom kontaktom navedenim u nastavku. Osim toga, imate i pravo prigovora kod Agencije za zaštitu osobnih podataka.
 
 
Voditelj obrade prema članku 4. točka 7. Opće uredbe o zaštiti podataka:
EUROCOM d.o.o.
Pod bregom 8
10255 Donji Stupnik
Tel. +385 (0)1 65-29-666
eurocom@eurocom
 
 
Podaci službenika za zaštitu podataka:
Službenik za zaštitu podataka
EUROCOM d.o.o.
Pod bregom 8
10255 Donji Stupnik
Tel. +385 (0)1 65-29-666
 

 

 Eurocom d.o.o.