Uvjeti prodaje - Eurocom
Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Uvjeti prodaje

 

Narudžba i kupovina

  • putem webshopa od 0 - 24 h
  • putem faksa 01/ 6529 143 ili 01/ 6529 143 149 od 0 – 24 h
  • telefonski – svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 8 do 16 h

Registracija

Registrirati se možete isključivo kao pravna osoba (tvrtka). U prazna polja unutar registracijskog obrasca upišite tražene podatke - potrebno je popuniti sva polja! Nakon uspješne registracije ćemo Vas kontaktirati, dodijeliti pristupne podatke za prijavu te možete krenuti s Internet naručivanjem.  

Cijene, plaćanja i ostali uvjeti

Uvid u veleprodajne cijene biti će moguće nakon prijave na webshop. Veleprodajne cijene proizvoda izražene su u kunama bez PDV-a, a prikazuju se sa uključenim popustima i rabatima koji se unaprijed dogovaraju sa našim trgovačkim predstavnicima. Način plaćanja - prema posebno dogovorenim uvjetima.

Dostava

Naručena roba dostavlja se na sve adrese unutar Hrvatske. Dostava je besplatna za isporuke netto vrijednosti iznad 66,00 EUR, dostava je moguća i za narudžbe ispod 66,00 EUR netto za koju se plaća naknada u iznosu od 5,00 EUR + PDV.

Ovisno o veličini narudžbe - rok dostave je 2 radna dana za kutije, odnosno 3 radna dana za robu koja se isporučuje na palete od trenutka isporuke robe sa naših skladišta. U vrijeme dostave ne ubrajaju se neradni dani (subota i nedjelja, te praznici). Na većinu otoka naručena roba dostavlja se samo jedan dan u tjednu.

Rokovi isporuke mogu se produžiti u određenim periodima godine zbog sezonskog karaktera poslovanja tvrtke.

Sort motivi

Na kataloškim brojevima koji sadrže sort motiva/dizajna nije moguće pojedinačno izabirati iste.

Stojimo Vam na raspolaganju sa sva dodatna pitanja.

Kontaktirajte nas!