Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

U svijetu papira i dekoracija u Frankfurtu

U svijetu papira i dekoracija u Frankfurtu

I ove smo godine od 24. do 28.1.2020. posjetili tri najveća sajma u Frankfurtu na temu papirnog, školskog i uredskog asortimana, hobi asortimana te sezonskih dekoracija.

U periodu od 24. do 28. siječnja 2020. posjetili smo jedan od najvećih internacionalnih sajmova na temu školskog. uredskog, promotivnog i darovnog asortiman. Sam sajam se održavao u Messe Frankfurt, a sastojao se od tri dijela: Paperworld, Creativeworld i Christmasworld! Istražili smo novosti na tržištu, posjetili mnogo postojećih partnera te ostvarili kontakt s novima. 

Paperworld 2020

Paperworld je internacionalni sajam za papir, uredski i školski pribor. Sam sajam privlači preko 32 000 posjetitelja iz više od 140 zemalja dok se ponosi s 1 650 izlagača i proizvođača iz 64 zemlje! Izložbeni asortiman proteže se od uredskog asortimana i pribora za organizaciju, alata za pisanje, crtanje, lijepljenje i pečatiranje do asortimana vezanih uz sigurnost i zdravlje.

Uz izlagače tu je i popratni program s mnoštvom posebnih nastupa, radionica, dodjela nagrada i opuštene atmosfere za umrežavanje.

 

Creativeworld

Kao jedan od najvećih sajmova nametnuo se i Creativeworld u području hobija i slikarskih potrepština. Uz izlagače, ovaj sajam otvara put inovacijama i novim trendovima te nudi sve što je industriji potrebno. Na sajmu su se mogli vidjeti proizvodi za hobi, rukotvorine, grafički i umjetnički alati, potrepštine za graffite i "street art", dizajn tekstila i dekorativne rukotvorine.

Popratni sadržaj uključuje razne događaje poput dodjele Creative Impulse nagrada, prezentaciju Creativeworld akademije, graffiti nastup i ostale kreativne događaje!

 

Christmasworld

Jedan od vodećih sajmova sezonskih ukrasa je Christmasworld te se većinom fokusira na veliki obiteljski blagdan - Božić. Na sajmu se izlažu božićne i sezonske dekoracije, osvjetljenje, vrtne dekoracije, svijeće i mirisi, mašne i trake.

Popratni program uključivao je Kinemona Vintage, predstavljanje luksuznih dizajna izloga, Christmasworld Forum koji je nudio praktična predavanja te radionice pod vodstvom stručnjaka iz industrije.