Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Sudjelovali smo u akciji #kupujmohrvatsko

Sudjelovali smo u akciji #kupujmohrvatsko

Karbon i Ethno Croatia - hrvatski brendovi i kvaliteta.

Osjećamo veliku čast promovirati vlastite brandove Karbon i Ethno Croatia putem najpoznatije nacionalne akcije "Kupujmo hrvatsko" u nadi ostvarenja zajedničkog cilja – promociji i razvoju prosperitetnog i konkurentnog hrvatskoga gospodarstva, na dobrobit društva u cjelini.

Hrvatska raspolaže sa velikim kulturnim, prirodnim i gospodarskim dobrima – od bogate tradicije preko magične prirode do obilja resursa. Ono što mnogi možda ne znaju jest da smo, uz zemlju vrhunskih sportaša, i zemlja kvalitetnih proizvoda koji se mogu natjecati (i natječu se) na globalnom tržištu.

Uspjeh jednog društva mjeri se u njegovom proizvodu, a to najbolje prikazuje naš brend Karbon sa bogatom povijesti proizvodnje u Hrvatskoj. Današnji pogon u Blatu na otoku Korčuli uspješno proizvodi gotovo cijeli asortiman - od kreda do glinamola. Karbon odolijeva zubu vremena i živo je sjećanje u mislima naših baka, očeva, ali i djece kroz ljepila Karbofiks i glinamola!
 
 
Drugi dio štanda 36 na Trgu bana Josipa Jelačića zauzeo je hrvatski brand Ethno Croatia. Brend je nastao samo iz jednostavnog cilja – očuvanje i predstavljanje bogatog kulturnog naslijeđa Hrvatske. Sam brend podržava i Hrvatska gospodarska komora kao i Etnografski muzej Istre, Ethnografski muzej Zagreb, Hrvatsko seljačko pjevačko društvo Sljeme, Šestine, Zagreb, Muzeji i galerije Konavla i Društvo izvornog folklora Koprivnički Ivanec.
 
 
 
 
Provjerite kako nam je bilo na samoj akciji u galeriji u nastavku!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naručite Karbon i Ethno Croatia artikle i za vašu poslovnicu putem našeg webshopa ili nas kontaktirajte putem e-maila eurocom@eurocom.hr