Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr
Proizvođač: ANEKKE

Ruksak fashion Anekke UNIVERSE FW20 Space 23x28,5x11,5 31702-05-071UNC P10

Šifra: 237662-EC


Materijal: 100% PU (umjetna koža).
Unutrašnjost: podstava sa uzorkom, 100% poliester.
Dimenzije: 23x28,5x11,5 cm.
Zatvaranje: zip (patentni zatvarač).
Tip ručke/remena: 1 ručka, 2 naramenice.
Broj pretinaca i džepova: 1 pretinac, 2 vanjska džepa, 3 unutrašnja.

Na prednjoj strani ruksaka je astronautkinja Anekke i njena vjerna Towanda. Kolekcija je inspiririana Valentinom Tereshkovom, prvom ženom koja sama putovala u svemir 1963. godine ruskom letjelicom Vostok 6.
Prednja strana ukrašena je vezom i perlicama koje predstavljaju zvijezde. Na gornjem dijelu je veliki Anekke logo od reljefnog metala bakrene boje i metalna zvijezdica ukrašena cirkonom sa slovom "a". Rub ručke ukrašen je sitnim metalnim perlicama. Stražnja strana ima uzorak planeta: oblici, teksture i boje ukrašene su metalik printom poput zvijezdane prašine. Privjesak patentnog zatvarača je u obliku rakete, a sprijeda je i odvojivi privjesak za ključeve sa ukrasima: privjesak u obliku globusa ukrašen cirkonima, malim tamno smeđi pom-pom privjesak, privjesak sa sazviježđem i privjesak sa malim slovom "a" kao Anekke.
Putovanja započinju kad zatvorite oči i zamislite ih, zbog čega je ovaj ruksak u sivo-smeđim tonovima iz kolekcije Anekke Universe Space Stars idealan za ostvarenje vaših snova. Jer ako nešto možete sanajti, onda to možete i ostvariti!