Pentel radionica za dječje uspomene - Eurocom
Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Pentel radionica za dječje uspomene

Pentel radionica za dječje uspomene

Kad god smo u prilici, volimo posjetiti naše malene prijatelje Medeke u dječjem vrtiću u Sesvetskim Selima. No, današnja radionica je bila zaista posebna jer je ujedno ovoj odgojnoj skupini – posljednja. Svaka nova radionica donosi nam pregršt pozitivnih doživljaja: učenje kroz zabavu, nova prijateljstva i lijepe uspomene!

Sada kada se približio kraj vrtićkog doba Medeka, odgajateljice su odlučile tu lijepu priču zapečatiti svečanim ručkom. Mališani su ozbiljno shvatili važnost tog događaja i pojavili se u svojim najboljim izdanjima. Tako okupljeni, proslavili su svoja velika postignuća tijekom ovih nekoliko godina pripremanja za školu, ali i život. Kako bi uspomene ponijeli sa sobom dalje u život, mališani su ovog puta dobili zadatak likovno ih prenijeti na tanjure i šalice.

Kako i mi iz Eurocoma volimo sudjelovati u takvim značajnim radionicama, ponijeli smo sa sobom Pentel vodootporne markere i koji su se pokazali idealima za to. Svatko od njih stvorio je vlastite doživljaje koje možemo iščitati iz njihovih raznolikih crteža. Sada će mališani svoje umjetničke radove moći ponijeti sa sobom da ih i nakon dugo vremena podsjećaju na najbitnije razdoblje života.