Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Organizirali smo prvu modnu reviju školskih i vrtićkih ruksaka

Organizirali smo prvu modnu reviju školskih i vrtićkih ruksaka

Prezentacija novih kolekcija poznatih brandova Disney, Marvel, Star Wars, Street i Belmil.

U suradnji sa trgovačkim centrom Avenue Mall organizirali smo modnu reviju školskih i vrtićkih torbi i ruksaka. Kroz dječji modni show predstavili smo nove kolekcije poznatih brandova Disney, Marvel, Star WarsStreetBelmil ...

Revija je započela izlaskom najmlađih koji su prezentirali vrtićke ruksake maštovitih dizajna s omiljenim likovima iz crtanih filmova kao što je to šarmantni Mickey, modno osviještena Minnie Mouse ili Munjeviti Jurić, no najbolje su to pokazali naši modeli:

Vrtićki ruksak Disney Minnie Mouse

..Mickey Mouse

..model za djevojčice

Reviju smo nastavili prezentacijom prvoškolskih torbi i ruksaka koje su u potpunosti prilagođene potrebama školaraca. Torbe sa anatomskim i ergonomskim oblikovanim leđima, mekim i širokim naramenicama te prostranim pretincima i reflektirajućim oznakama zasigurno će olakškati prvi odlazak u školu, a dodatno će uveseljavati lijepi dizajni poznatih i omiljenih crtanih i filmskih likova.

Naši modeli nosili su torbe koje sadrže motive iz filmske sage Star Wars, ruksake s likovima nepobjedivih Avengers-a, simpatičnog Jurića, ljupke Zvončice i Minnie Mouse. Također smo predstavili tri modela Belmil torbi (Customize me - kolekcija specifična po podesivim naramenicama za visinu i težinu, potom Belmil Easy Pack koji je prepoznatljiv po svojoj magnetnoj kopči koja olakšava otvaranje i zatvaranje torbe te kolekciju Belmil Sporty)

Prvoškolska torba PS10 Winner

..PS10 Soccer Club

..Belmil Easy Pack

..ergonomski ruksak Avengers

Praktični ruksak na kotačima Minnie Mouse

Fashion torbice na rame

Posljednji po modnoj pisti prošetali su manekeni koji su pokazali školske torbe i ruksake Street i Disney

Čestitke modnom timu!