Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Odaberite najbolju torbu za svog školarca!

Odaberite najbolju torbu za svog školarca!

Školska torba najvažniji je dio opreme svakog učenika te je stoga vrlo važno posvetiti posebnu pažnju prilikom njene kupnje. Torba mora biti funkcionalna, dovoljno velika da u nju stanu sve knjige, pernica, bilježnice, vrećica sa papučama, pribor za likovni i ostali potrebni školski pribor ovisno o razredu školarca.

Kako odabrati idealnu školsku torbu?

Školsku torbu potrebno je prilagoditi težini i uzrastu, a preporuka je da školska torba ne prelazi 10 do 15% tjelesne mase djeteta. Vrh torbe trebao bi biti ispod linije ramena, a dno ispod struka i nikako preko stražnjice školarca. Poleđina školske torbe trebala bi biti anatomski i ergonomski oblikovana radi manjeg pritiska na leđa školarca. Također, naramenice školske torbe trebaju biti obložene i dovoljno široke kako bi se što manje urezivale i krivile ramena. Zbog sigurnosti u prometu, nužno je da školska torba ima reflektirajuće oznake koje vozačima omogućuje vidljivost školarca u mraku.

Pogrešan odabir školske torbe može imati nepovoljan utjecaj na mišićno koštani sustav i općenito zdravlje u budućnosti. U svom asortimanu Eurocom nudi različite modele, a koji zadovoljavaju sve spomenute značajke koje idealna školska torba mora imati.

Preporuke:

Naše preporuke za prvašića jesu školske torbe Belmil, Street ili školske torbe s raznim motivima najdražih animiranih junaka. U ponudi su Disney: Frozen, Princess, Cars, Planes, Marvel: Spider Man, Avengers te školske torbe s likovima iz najpoznatije filmske sage Star Wars.

 

Belmil Easy pack

Marvel Spider-Man

 

 

Za one malo starije u ponudi su kvalitetne i moderne školske torbe BYScooly i Street.

ByScooly funkcionalan ruksak 2u1 

Street One colour

Street Active

Savjeti:

Vrlo je važno pravilno spakirati školski pribor kako se ne bi poremetila ravnoteža školarca, veće i teže bilježnice i knjige treba staviti na leđnu stranu, a one lakše i manje naprijed. Za one sa većim teretom preporučaju se torbe na kotačima.

Disney Cars ruksak na kotačima

 

 

 

Ostalu ponudu školskih torbi i ruksaka pogledajte OVDJE.