O nama - Eurocom
Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

O nama

 

Tvrtka Eurocom d.o.o. osnovana je 1992. g., a bavi se veleprodajom i distribucijom školskog i uredskog pribora, promotivnih i darovnih artikala.

Sjedište i poslovnice

Sjedište tvrtke Eurocom je u Zagrebu, sa svojim poslovnicama u Osijeku i Splitu te Eurocom sestrinskim tvrtkama pokriva tržište Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Eurocom je prepoznat kao važna regionalna tvrtka u branši, svojim asortimanom pokriva cijelo tržište, a posluje sa svim renomiranim domaćim i stranim veleprodajnim i maloprodajnim lancima.

Prepoznatljivi brandovi

Tvrtka Eurocom u ponudi ima mnoge poznate svjetske brandove kao što su: Casio, Fruit of the Loom, Anekke, Koh-i-noor, Milan, Pentel i Pigna.

Vlastite robne marke

Eurocom je uspješno razvio vlastite marke Ethno Croatia, Street, Optimu, College te Creative, a nudi program koji je izvrsne kvalitete te optimalne cijene. Vlastiti asortiman nastavlja širiti, uz pomno praćenje tehnoloških napredaka i trendova na tržištu.

Vlastita proizvodnja

Od 2016. godine Eurokarbon dio je Eurocom grupacije te uz razvoj vlastitih robnih marki nudi i usluge cjelokupnog procesa razvoja proizvoda prema potrebama i željama naših partnera diljem svijeta

Uspjeh!

Eurocom se uz konstantan rast čvrsto pozicionirao na tržištu nudeći široku paletu kvalitetnih proizvoda. Za vodeću poziciju na tržištu zaslužan je mlad, stručan i visokomotivirani kadar koji u narednom razdoblju planira još jače pozicioniranje, zauzimajući veći tržišni udjel moderniziranim asortimanom prilagođenim potrebama kupaca.