Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Nove Anekke kolekcije

Nove Anekke kolekcije

Poletite u čaroban svijet novih Anekke kolekcija - Aviator i Miss Anekke.

A što nam točno o sebi može reći Anekke?

„Ja sam Anekke i željela bih pobuditi Vaša sjećanja, nostalgije i sve one lijepe trenutke usidrene u vremenu, koji oživljavaju kada počnete sanjati! Ljudi za mene kažu kako stvaram romantičnu atmosferu punu nježnosti i nevinosti koje vas vode u čaroban svijet pun snova. Vrlo sam enigmatična što ljude čini posebno znatiželjnima, tko sam ja zapravo, od kuda dolazim i koje su moje tajne. Tajne su koje ćete upravo otkriti. Uđite u moj svijet, Uđite u Anekke svijet."

 

Anekke Aviator

Anekke kolekcija koja je svladala nebo!

I djevojčice sanjaju postati pilotkinje. Ističemo Ameliu Earhart prvu ženu koja je samostalno preletjela Atlantik 1928. godine. Žena koja je ignorirala nametnuto u svom vremenu, obilježila je povijest na revolucionaran način te promijenila svijet ostvarujući svoj najveći san.

https://www.eurocom.hr/search?q=aviator

Svojim postignućem pokazala je načine kako pobijediti strahove i učiniti nove korake prema ostvarenju snova. Amelia kao ikona stila zasigurno je bila inspiracija našoj Anekke i novoj kolekciji Anekke Aviator. Anekke aviator kolekcija u kojoj prevladavaju smeđi, zeleni i bež tonovi uklopit će se u baš svaki stil.

 

 

Miss Anekke

Činimo divne i magične stvari zajedno!

Kolekcija Miss Anekke inspirirana čarobnom Mary Poppins. Vesela kolekcija s kojom poželite „uskočiti u svijet plesa i pjesme gdje i životinje plešu i pjevaju.“ Miss Anekke kolekcija savršeno spaja čaroliju i šarm u svojim ljubičastim, bež i plavim tonovima.

Kao djeca imali smo moć ostvariti baš sve što sanjamo. Poletjeti, postati astronauti, biti nevidljivi, graditi dvorce, a za sve to bila je potrebna samo vlastita mašta, koja je bila bez granica. Ponekad bitno je vratiti se u djetinjstvo, razmišljati kreativno i ostvarivati snove bez straha i ograničenja.

Mašta radi svašta! Slijedite svoju maštu!

Istražite cijelu Anekke kolekciju OVDJE.