Karbon radionica povodom Majčinog dana - Eurocom
Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Karbon radionica povodom Majčinog dana

Karbon radionica povodom Majčinog dana

Posjetili smo vrtić Šegrt Hlapić u Sesvetskim Selima kako bismo se pobrinuli da svaka mama na vrijeme dobije svoju čestitku. Dočekala nas je vesela vrtićka skupina Medeki koja je spremno svoje ideje pretvorila u šarene radove. Kao i tijekom svake Karbonove radionice, ostali smo ugodno iznenađeni, a na odlasku smo sa sobom ponijeli pregršt pozitivnih emocija. Iza svakog ovog rada krije se priča koja je nastala unutar posebnog svijeta obojenog beskonačnom dječjom maštom.

Što su mališani izrađivali?

Marljive su odgajateljice radionicu podijelile u 3 zanimljive teme kroz koje su mališani mogli prikazati svoju ljubav prema svojim majkama na način na koji oni to najbolje znaju – likovnim izražavanjem. Zasukali smo rukave i nismo se libili zaprljati ručice temperama, vodenim bojama, ljepilom, tušem – zapravo bilo čime što nam je došlo pod ruke. Tako smo na kraju radionice imali pravu malu izložbu - nasmiješena lica nacrtana na kartonima, kreativne radove od kolaža i drvca čije su krošnje nastale od otisaka malenih prstića. 

Dok su odgajateljice spremno pomagale i uskakale na svaki poziv, mališanima je jedno bilo na pameti: „Kako mami izmamiti osmijeh?“. Tako je cjelokupna radionica rezultirala nizom prekrasnih crteža od kojih je nemoguće izdvojiti najljepši jer je svaki napravljen djetinjom iskrenošću i od srca.
Ukoliko ste zainteresirani za radionicu javite nam se na e-mail: marketing@eurocom.hr