Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Karbon ima velik broj prijatelja, a jedan od njih zasigurno ste i vi!

Karbon ima velik broj prijatelja, a jedan od njih zasigurno ste i vi!

Eurocom d.o.o. postao je 100% vlasnik trgovačkog društva EuroKarbon d.o.o.

Više od 50 godina proizvodno - tržišnog iskustva, znanja i tradicije ugrađeni su u Karbon proizvode koji su prilagođeni potrebama i edukaciji likovnog obrazovanja u predškolskom odgoju i školama, te za hobi i profesionalno slikarstvo.

Karbonovo dugogodišnje prisustvo na tržištu školskih i uredskih proizvoda naš dobro organiziran i stručno osposobljen tim stručnjaka nastavlja s ponosom njegovati!

"Karbon ima velik broj prijatelja. Jedan od njih zasigurno ste i vi, a da to možda niste niti znali! Vjerojatno ste u vrtiću ili kod kuće još kao dijete od Karboplasta, Euroglinamola, izrađivali životinje ili bojali vodenim bojicama. Kasnije u školi, učitelji su vas učili kako se Karbon kredom pišu velika i mala slova i brojevi. Zar vas i danas miris Karbofiksa ne podsjeća na miris gorkog badema, na djetinjstvo? Sada kada ste odrasli trajne dokumente pečatite Pečatnim voskom."

                                      

Vrlo je važno podsjetiti na to kako su Karbonovi proizvodi zdravstveno neškodljivi i ekološki prihvatljivi.

Osjećamo veliku čast preuzeti i nastaviti s dugom tradicijom proizvodnje Karbon proizvoda u pogonskoj jedinici u Blatu na otoku Korčuli koja djeluje još od davne 1961. godine. Ulažemo trud u daljnje širenje, obnovu te razvoj postojećeg asortimana, ali i novog asortimana pod brandom Karbon kao i ostalih Eurocom-ovih robnih marki.