Prijava/registracija korisnika
Imate pitanja ili trebate pomoć? 01 6529 666 eurocom@eurocom.hr

Eurocom likovne radionice na Akademiji likovnih umjetnosti 2017.

Eurocom likovne radionice na Akademiji likovnih umjetnosti 2017.

Izložbe studenata i likovne radionice uz glazbeni program.

I ove godine nastavljamo suradnju s Akademijom likovnih umjetnosti, gdje smo na danima otvorenih vrata Akademije imali priliku podržati mlade umjetnike s kojima smo organizirali 3 likovne radionice.

 

Radionice su se održale  6. svibnja, 2017. godine na Nastavničkom odsjeku, Jabukovac 10 u predvorju akademije.

 

 

                       

 

Plan likovnih radionica bio je sljedeći:

  1.  radionica „VELIKI I MALI SLIKARI“, vodila je mlada umjetnica Matea Šiprak koja je upoznala djecu s djelima slavnih likovnih umjetnika te ih potaknula na okušavanje u interpretaciji istih. Slikalo se na različitim materijalima (drvo i ljepenka) akrilom Kohinoor prema predlošku poznate slike. Djeci se omogućilo zabavno proučavanje različitih slikarskih rukopisa, a cilj je bio potaknuti kreativnost kroz boju te pokazati svoje viđenje pojedine slike.
  2. kiparsku radionicu „ŠUMSKI PRIJATELJI“, vodila je mlada umjetnica Ivana Pašut  u kojoj su djeca imala priliku oblikovati figurice od Karbon gline na temu „Prijatelja šume“. U okružju vrta djeca su se mogla inspirirati prirodom, nisu bila ograničena formatom te su se okušali i u zajedničkom stvaranju likovnih radova, kao i više pojedinačnih. Nakon radionice djeca su radovima ukrasila vrt.
  3. radionicu „SLIKARSTVO NA MALO DRUGAČIJI NAČIN, vodio je mladi umjetnik Alen Kasumović koji je imao je priliku upoznati prisutne sa slikarstvom, odnosno, kako slikati kada ruke ne rade. Na radionici se koristili materijali Kohinoor akrili, papiri te premaz koji se stavljao prije slikanja.

 

Cjelokupan KOH-I-NOOR asortiman potražite OVDJE!

 

Cjelokupan KARBON asortiman potražite OVDJE!

 

Veliki i mali kreativci prionuli su ozbiljnom stvaranju umjetničkih djela, a trud se svakako isplatio!